Lammfleisch-Bestellung
Nächste Woche trennen wir uns von einigen Lämmern.
Bestellen kann man ein ganzes, resp. ein halbes Lamm.
Da wir nicht über die Infrastruktur zur eigenen Verarbeitung unserer Tiere verfügen, arbeiten wir mit regionalen Metzgereien zusammen. Somit besteht für Sie die Möglichkeit das Lammfleisch im Norden des Landes oder in Luxemburg-Stadt in Empfang zu nehmen.
Bestellungen werden bis Mittwoch den 7. September per Mail entgegengenommen.
Gudde Metten Myriam a Florian.
Fir d’éischt e mol e Kompliment fir är professionel Home Page. Di ass schéin, iwwersichtlech, flott a spannend.
Dann ging ech gäer en halleft Lämmchen bestellen. Zerschneid dir et och, well dat kann ech net?
Schéin dat dir och Rezepter ugitt dann ass di Saach nach méi einfach.
Ech wënschen Iech weider vill Erfolleg an alles Guddes
Béatrice a Jim Hardt-Casagranda Mierschend
(Naturpark Our)